shopify visitor statistics

Beste bezoekers in Nederland

Ik ben er van uitgegaan dat de meeste Engelse tekst ook voor u duidelijk is. Zo niet, neem dan even contact op.

Er staat verder veel op internet en in mijn nieuwe boek New Potatoes, dat tweetalig (Nederlands en Engels) is uitgebracht. Op de Haagse weblog Jegens en Tevens staat een artikel over het zelf uitbrengen van dit boek. De posttarieven wijzigen ieder jaar. Soms valt het mee en meestal niet. Nu kost het boek incl. verzenden in Nederland 19,50 euro.

Binnenkort exposeer ik samen met Annelies Morris in Zwijndrecht (makkelijk te bereiken per trein vanuit Rotterdam). Voor meer informatie ga naar galerie Kunzt . De expositie duurt van zondag 14 april t/m 26 mei 2024 en is open op woe, don, vrij en zondag van 13.30 tot 16.30 uur.  De feestelijke opening is op vrijdag middag van 16.30 tot 18.30 uur. Van harte welkom.

Nederlands

Zo af en toe organiseer ik een workshop in mijn atelier in Pijnacker; dit is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (parkeren voor de deur). Deze workshop duurt van 10.30 tot 16.00 uur en kost 65 euro. Het accent ligt op het ontwerpen van nieuw werk. Verder besteed ik aandacht aan mijn favoriete borduur techniek (draad opnaaien). Dit is een soort tekenen met de naald en heel geschikt voor het borduren van afbeeldingen en teksten.  Mocht je een keer mee willen doen, stuur me dan even een email. Ik houd je graag op de hoogte van verdere plannen. je kunt je per email aanmelden of alvast informatie opvragen voor de volgende. 

Als je lid bent van een groep geïnteresseerden dan kan ik naar jullie toekomen voor een lezing of workshop. Neem contact op om te horen wat er mogelijk is.

Contact liefst per email aan  info (apenstaartje) tillekeschwarz (punt) com

Nederlands

Het blad Textiel Plus heeft een artikel gepubliceerd over mijn werk in het winternummer van 2023 / 2024 In het voorjaar 2022 is een volgend artikel geplaatst over mijn expositie “Stitched Stories”. Zie verder Kunstenaar.nl met een leuk interview. 

In 2019 heb ik meegedaan aan een rondreizende tentoonstelling over duurzaamheid. Mijn werk (detail hieronder) gaat daar ook over. Voor details zie Sustainability Art.

Nederlands