shopify visitor statistics

Beste bezoekers in Nederland

Ik ben er van uitgegaan dat de meeste Engelse tekst ook voor u duidelijk is. Zo niet, neem dan even contact op.

Er staat verder veel op internet en in mijn nieuwe boek New Potatoes, dat tweetalig (Nederlands en Engels) is uitgebracht. Op de Haagse weblog Jegens en Tevens staat een artikel over het zelf uitbrengen van dit boek. De posttarieven wijzigen ieder jaar. Soms valt het mee en meestal niet. Nu kost het boek incl. verzenden in Nederland 18,50 euro (en aangetekend 22,50 euro).

contact3

Zo af en toe organiseer ik een workshop in mijn atelier in Pijnacker; dit is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (parkeren voor de deur). Deze workshop duurt van 10.30 tot 16.00 uur en kost 60 euro. Het accent ligt op het ontwerpen van nieuw werk. Verder besteed ik aandacht aan mijn favoriete borduur techniek (draad opnaaien). Dit is een soort tekenen met de naald en heel geschikt voor het borduren van afbeeldingen en teksten.  Mocht je een keer mee willen doen, stuur me dan even een email. Ik houd je graag op de hoogte van verdere plannen. De eerstkomende workshops zijn op zaterdag 23 september  en 7 oktober 2023. Deze zitten vrijwe vol. je kunt je per email aanmelden of alvast informatie opvragen voor de volgende. Misschien begin 2024.

Als je lid bent van een groep geïnteresseerden dan kan ik naar jullie toekomen voor een lezing of workshop. Neem contact op om te horen wat er mogelijk is.

Contact liefst per email aan  info (apenstaartje) tillekeschwarz (punt) com

workshop 2015

Het blad Textiel Plus heeft een artikel gepubliceerd over mijn werk On the hoof in hun zomer 2016 nummer. Zie blz. 40 en 41. In het voorjaar 2022 is een volgend artikel geplaatst over mijn expositie “Stitched Stories”. Zie verder Kunstenaar.nl met een leuk interview. 

In 2019 heb ik meegedaan aan een rondreizende tentoonstelling over duurzaamheid. Mijn werk (detail hieronder) gaat daar ook over. Voor details zie Sustainability Art.

redirect now-004